Post by downvanvisamthers on Mar 14, 2022 18:48:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Hero Dash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt taustiņus uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Hero Dash 2022 version ▞▞▞
Mans 3 gadus vecais dēls spēlē šo spēli, viņam tā patīk... bet tas turpina sasalst uz reklāmas, kas liek spēlei sastingt, tad mums ir jāpiespiež spēle slēgt, lūdzu, izlabojiet, lai es varētu piešķirt šai spēlei 5 zvaigznes. ...Es vienmēr izvēlēšos runājošo tomu zelta runu, jo vismaz tajā ir daudz vairāk zemju, un visi varoņi ir pielāgojami, un tas dod jums papildu dzīvi, taču šajā spēlē jūs saņemat tikai 5 X vairāk punktu (WOW, TO VĒRTS)
Nu šī spēle ir jauka, taču pēc 5. pilsētas pabeigšanas ir daudz mazāk pilsētu, ko būvēt, visas monētas un dārgakmeņi kļūst nederīgi. Tātad, lūdzu, pārbaudiet to. Gaidu atjauninājumu.....😑😑
Tas ir tik forši, ka jūs varat iegūt naudu un iegūt ļoti ātri
teodors
Spēli ir interesanti spēlēt, BET un ĻOTI LIELS, BET, mana spēle plaisa un aizķērās, tā neļāva man spēlēt labi, es vienkārši nonākšu līdz vienam punktam un spēle tiks restartēta, tādēļ, ja jūs nevēlaties izšķērdēties jūsu dati nelejupielādē šo spēli. -J1156L
Talking Tom Hero Dash ஆக்ஷன் cye
Stickman Master Archer Arkade lkd
Pārsteidzoša spēle pasaulē Man patīk spēlēt šo spēli, tāpēc es piešķiru 5 zvaigznes, paldies, ka izveidojāt šo apbrīnojamo, neticamo spēli. PALDIES
Tas ir tik jautri, un man patīk darbība, bet man nepatīk, ka es vienmēr skrienu ātri, kad sasniedzu augstu līmeni
Principā tas pats kas tāling tom gold run tikai baigi gļuko.
Šī spēle ir labāka.... Nekā sliktākā, bet es domāju, ka jums ir vajadzīgi vēl daži uzlabojumi. Šajā spēlē pievienojiet vēl dažas misijas, dažas vietas un mēģiniet padarīt to interesantāku 😀😀😀🤓🤓
Kas to vipār spēlē
Es ienīstu šo spēli.!!! ikreiz, kad spēlēju, tas ir nekontrolējams. Es jau instalēju savu runājošo Andželu un runājošo Tomu , taču man nepatīk šeit runāt ar Tomu, jo tas var radīt kļūmes, lūdzu, atrisiniet šo problēmu, lai es varētu jums piešķirt piecu zvaigžņu vērtējumu. arī apģērbs 7 šī spēle ir vissliktākā es mēģināju pārāk daudz reižu viņi pievieno pop pop tas traucē bla bla bla tas aizveras tas saka, ka tā nereaģē aizveriet lietotni, lūdzu, izlabojiet to, man vajadzētu novērtēt šo nulli zvaigznes, un, ja es būtu, tad izlabojiet to tagad !!!!!
Man patīk šī spēle, jo tajā ir daudz varoņu un vietu, kur Toms varonis – spēle Man patīk šī spēle ļoti ļoti šī spēle man patīk
forša spēle
Talking Tom Hero Dash Action via
lūdzu, izlabojiet to, ja internets ir ieslēgts, adv ir ļoti agresīvs un spēle iet uz leju.. spēle darbojas labi gaisa lidmašīnas režīmā.
Es to novērtēju trīs, jo katras kārtas pirmajā sākumā varonis nepārvietojas pietiekami ātri, tāpēc, uzkāpjot uz kravas automašīnas un uzlecot uz cita, es vienmēr nomirstu. Otrs iemesls ir tas, ka dažreiz kravas automašīnas un automašīnas bloķē ceļu bez lēciena pastiprinātāja.
Man patīk šī spēle, bet tajā ir kļūda, un tā avarēja manas māsas planšetdatoru, ja nē, es būšu spiesta to slēgt
Patīk spēle .. tai vajadzētu sniegt nelielu mājienu spēles sākumā, izskaidrojot spēles mērķi un mērķus. joprojām patīk un sabojā redzi, ja spēlē daudz.
👍👅🙆♀️👩👧👧
Man spēle vispār nepatika, jo aizņem daudz laika, lai ielādētu un tad pēc 3 vai 4 spēlēšanas iespējām spēle uzkaras un tad saka, ka runājot tom hero dash ir apstājies Tik slikta spēle burtiski ..... tā......tā.....tā👎👎👎
Patiešām slikti! Faktiskā spēle ir diezgan laba, taču tā liek man iziet! Ir arī pārāk daudz reklāmu, tāpēc tās tiek atinstalētas!
Tā ir laba spēle, bet vajadzētu būt vairāk līmeņu, un es domāju, ka lietas maksā daudz
Talking Tom Hero Dash Märulimängud dar
Labi, spēle ir laba, bet daudzām reklāmām un tā netika ielādēta tā, it kā tā būtu bijusi izvēlnē apmēram 3 minūtes
AIZIET!
Lai gan šī spēle ir laba, bet tā rāda reklāmas, tā ir sastingusi un pēkšņi tā nereaģē, tad man tā jāsāk no aizmugures
Jebkuras reklāmas. Lūdzu, noņemiet sludinājumus! Reklāma tiek parādīta, ja vairākas reizes mainīsit ekrānu!
Man ļoti patīk, bet šī spēle ļoti traucē, iespējams, reklāmās ir vīrusi, bet manam brāļadēlam patīk to spēlēt
Man patīk šī spēle, bet es vēlos jaunus varoņus un jaunu karti, lūdzu, iedodiet jauniem varoņiem jaunu karti un sniedziet atjauninājumus un notikumus Talking Tom, un mēs vēlamies pieteikties sistēmā
Man patika šī spēle 😍 Pirms 3 gadiem es spēlēju "Tom gold run". Bet, kad es redzēju šo jauno spēli, es biju ļoti priecīgs. Man patīk, kā Toms, Andžela, Džindžers, Henks un Bens skrien un sit jenotus. Man patīk jenoti izturēšanās. Viņi ir tik smieklīgi. Es gribu vairāk par spēli. Lūdzu, vai varat pievienot vairāk rakstzīmju un jaunas pilsētas spēlei. 🙏🙏🙏🙏🙏🥺 Tas ir mans lūgums jums.Kad es sāku to spēlēt, ir dažas kļūdas, jo tas ir ļoti jautri, un mans akumulators tik ātri izlādējas, kad es to spēlēju, bcs šīs spēles patērē DAUDZ vietas, tāpēc labāk spēlējiet šo spēli ar pilnu tālruņa uzlādi vai kā citādi. iesaki šo spēli laika nogalināšanai, un man šī spēle patīk (◍•ᴗ•◍)❤
Ir nepieciešams daudz laika, lai atvērtu pārējo. Bet, lūdzu, atrisiniet šo problēmu. Bet man patīk šī spēle
Vai varat, lūdzu, salabot jauno varoni Tomu (zaļš kostīms) Mans dēls kļūst kaitinošs, kad nevar izvēlēties citu Toma varoni, tas atkrīt ikreiz, kad viņš mēģina mainīt savu varoni. Lūdzu, izlabojiet kļūdas! Paldies
ļoti slikta😒
Šī ir patiešām laba spēle, es domāju, ka tas ir viss, ko es atceros, kopš pārtraucu to spēlēt. Bet dažreiz līmeņi kļūst grūti, bet es domāju, ka līmeņos esmu vienkārši miskaste.
Mans bērns izbaudīja šo spēli, līdz viena no reklāmām izrādījās smagā metāla grupa, kas spēlē šausmīgu, noteikti ne bērniem piemērotu mūzikas video, kā var ļaut kaut ko tādu rādīt bērnu lietotnē
Ļoti laba spēle lieliska spēle viņa bilde ir ļoti laba un Toms ir ļoti labs Es spēlēju šo spēli 25 minūtes un jūtos ļoti labi.
Man tas patīk, bet vai jūs varat dot vairāk nekā līdz džungļiem, tas būtu super duper
Talking Tom Hero Dash Action njed
Nepiemērotas reklāmas. Nav Google mākoņa sinhronizācijas. Ļaunprātīgas atļaujas (ir pilna piekļuve tīklam, skatiet tīkla savienojumus, neļaujiet tālrunim gulēt, skatīt Wi-Fi savienojumus, savienot pārī ar Bluetooth ierīcēm, palaist startēšanas laikā). Nosūta jums nevēlamus paziņojumus.
Sākumā spēle ir jautra.. Krāsaina un viss.. Tātad jums, puiši, gāja labi šajā ziņā, bet... Jūs, puiši, griezāt dimantus un monētas... Ja man jau būtu 10 monētas un es saņēmu 30, tad nebūtu 40. .. Beigās jūs redzēsit 25 gadus, kas attiecas uz citiem. N Gems, lūdzu, dariet kaut ko lietas labā... Oo un man patīk motīvu dziesma 😊
Jā, es vēl neesmu spēlējis, bet man tas ir tāpat kā lielākajā daļā spēļu.Es vienkārši nevaru lejupielādēt šo spēli. Un jā, es gribu to izmēģināt, bet es nevaru. Lūdzu labojiet, ja varat.💚
šī ir labākā spēle, man tā ļoti patīk, es lūdzu jūs instalēt šo spēli bcz, tā ir tik patīkama un interesanta😍😘
/fžs Fyy😜😸😺😥😙🤒